Fett rädd igen!

Jaha, nu har jag återigen gått igenom skräcken i att kanske vara gravid igen!! Det låter säkert lite sjukt när jag säger så men så är fallet. Jag har 3 friska fina skitungar och vill verkligen inte befolka jorden mera. Det räcker så himla bra med det som är!

Maken och jag fick till det, ja alltså... har man småbebis i familjen så är ju kanske inte sex det som prioriteras först och främst, nej.. det är sömn! Sömn ligger som prio 1! Sen, nångång när båda känner att nu börjar det gå för långt och frustrationen brinner så bara ser vi till att få till det. Det gjorde vi nu oxå, men den här gången råkade det visst vara ägglossningsdax! Jajjemensan! Vi var väldigt försiktiga, inte kondomförsiktiga men försiktiga. När det sen vankades mensdax så fick jag minsann det berömda suget i brösten vilket 9 ggr av 10 betytt gravid för mig. Jag har vart gravid 10 ggr i mitt liv så jag börjar veta DA SHIT, jag börjar veta symtomen så att säga. Jag hade även mensvärk men ingen mens..oxå ett tecken! :(

2 tester avverkades, båda negativa. När det sista testet togs fick jag mens efter någon timme. Psykiskt eller att kroppen börjar "vakna" igen tror jag gjorde det hela, det var en pärs. Jag har gråtit och svurit, jag har oxå hunnit ångra själva sexet. Jag har lovat mig själv att kasta in en spiral om nu mensen kommer osv. Nu har jag haft mens och allt är som vanligt, inga större planer på sprial, inga större planer på att INTE ha sex. Man måste ju fan vara lite muppig i huvudet alltså!


RSS 2.0