Olika gravida!





 


Första erfarenheten!

För mig har det alltid funnits en dold dröm att bli gravid tidigt i mitt liv. Inte att jag sagt "Jag ska bli gravid tidigt" men jag har sett mig själv som en ung mamma. Den dagen det blev verklighet visste jag inte riktigt vad fan jag snackat om?! Drömmar, fantasier och visioner är miljoners mil ifrån verklighet. När man får det daskat i ansiktet tappar man fotfästet totalt!

Jag levde tillsammans med en kille som jag förlorat min oskuld till. Jag hade vart ihop med honom sen jag var 14 år. Vi hade aldrig pratat om barn på det sättet utan mer skämtat om det. Jag var ju bara 19 år...... Jag mellanblödde och kunde inte riktigt förstå varför eftersom jag aldrig tidigare gjort det.
Gick till en gynekolog. Hans händer var stora som dasslock och hans glasögon var lika tjocka som botten på en Trocadero flaska. Han kollade, hummade lite för sig själv och sen sa han. 

"Du är gravid!" 

"What????" jag höll på att trilla av gynekologstolen. "Men hur är det möjligt?" undrade jag.

"Ja, hur tror du?" frågade han och log lite. "Dock så ser det ut att bli ett missfall" donglade han till med.

Jag blev hemskickad och fick veta att jag skulle ligga och ta det lugnt och att det kunde göra lite ont. Det var tidigt i graviditeten så det fanns ingen anledning att skrapa eller något sådant.
Min dåvarande killes kommentar till det hela var: "Kanon, då vet man ju att grabben funkar" sa han och tog sig i skrevet. Japp, det var ju kul för dig att din pillesnopp funkar men min lilla snipa verkar inte ha funkat korrekt då den stöter bort det tänkte jag för mig själv.

Jag fick ont så ända in i helvetet. Det rev och slet men jag försökte väl intyga mig själv om att allt var som det skulle. Min kille drog o träna och jag drog hem till mamma. Det blev värre och värre och slutade med ilfärd till sjukhus. Efter ultraljud och blodprover konstaterade de att jag fått utomkvedshavandeskap!





1 vecka på sjukhus och efter otaliga tester visade det sig att min kropp skött om det själv. Det blir ett missfall där kroppen till slut stöter ut embryot som fastnat.

Jag kom hem och efter 3 veckor gjorde jag slut med min kille sen 7 år tillbaka.

 


Det första inlägget är...

..alltid så svårt! hur gör man för att fånga just Ditt intresse för den här bloggen? Hur gör man för att Du ska fortsätta följa den här bloggen. Hmm...det tål att kluras på, under tiden så kommer jag bara att skriva.

Skriva rakt ut från hjärtat utan några som helst krusiduller eller förfinanden. Om du vill veta hur allt gått till för mig så fortsätter du läsa här.

Det jag tänkte berätta för dig om är mina graviditeter, mina förlossningar och ALLA tankar kring detta. Mitt humör tål att skrivas om samt alla sjuka funderingar och samvetskval jag drabbades av. Min kropp gjorde saker som jag bara hade kunnat drömma om, jäkligt häftigt faktiskt!

Vill du veta mer så häng på.....

Kärlek XXX



RSS 2.0