När man hotar med att skita ner nån!

Med skitunge nr: 3 var jag övertygad om att jag skulle skita ner hela förlossningsrummet, barnmorskan, lamporna och min man. Det tröck på som faktiskt är svårt att förklara HUR MYCKET. Jag tror inte att jag är ensam om att ha varnat barnmorskan. Jag tror att många utav oss kvinnor höjt ett varningens finger för att det snart kommer att explodera en bajsbomb så att tom barnmorskans ögonfransar fylls av avföring.

Även om jag höjde ett varningens finger så hände det inte.... inte vad jag vet. Kanske man skulle fråga mannen... eller näää förresten. Jag struntar i det och vaggas in i tron att jag tillhör den lilla skaran som inte ens släppte en endaste FIS! Jag vet nämligen hur det var med dom andra 2 skitungarna, kanske det finns en anledning till varför dom kallas för skitungar!


Kommentarer
Postat av: Maria

Jag vill bara slänga in en liten tankeställare(?)..



Klicka in på youtube, sök på orgasmic birth och fundera på de du ser. En födsel måste inte vara det mest smärtsamma man kan uppleva, det kan vara precis tvärtom..



Kolla på videorna och bara låt dig fundera lite kring de. Jag hoppas det kan ge dig ett litet ytrymme att tänka annorlunda kring en förlossning.



Grattis till alla barn och lycka till! : )

2010-03-09 @ 01:17:26
Postat av: N

Maria: TACK för din reflektion. Jag har sett dessa youtube klick och kommer oxå att lägga in dom här på bloggen. Jag beundrar en kvinna som kan njuta sig igenom sin förlossning och önskar sååå att jag kunde ha vart en av dom.



Nu är jag inte det, konstaterat genom att jag gjort det 3 gånger. Någon orgasm infann sig INTE.



Det som skrivs om MIG på bloggen är ju min upplevelse på det hela, därav ärligheten och mina reflektioner kring en förlossning.



DOCK så kommer även andras "sköna" och helt ok upplevelser av en förlossning delges här inne.



Tack för din kommentar!

2010-03-09 @ 06:31:04
URL: http://bajsarmanpaforlossningen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0